Bestuurslid Catharina, moeder van Bor overleden 4,5 maand na Bor

Catharina Fredriks was niet alleen de moeder van Bor maar tevens een zeer gedreven en toegewijd bestuurslid van de EBor Foundation.

Na het overlijden van Bor heeft ze haar zorgkwaliteiten direct omgezet naar haar andere competenties. Haar carrière als regisseur en enorme drive om alles tot in de perfectie te willen afleveren heeft ze ook vanaf de eerste dag als bestuurslid ingezet. Tijd om te rouwen nam ze niet. Niet willen voelen, niet willen praten over haar gevoel en haar verdriet hebben we allemaal waargenomen. We hebben haar gelaten, in de wetenschap dat dit bij haar rouwproces hoorde.

In de vroege morgen van 15 november 2016 kregen wij het bericht dat Catharina, slechts 4,5 maand na de dood van haar zoon Bor Verkroost, in haar slaap was overleden aan een acute hartstilstand.

In bed naast haar geliefde man Pieter, is zij als een blad bij fluisterzachte wind weggegleden.

Slechts twee weken na het verstrooien van de as van Bor in Rome, en slechts enkele weken na het betreden van hun nieuwe woning in Leiden, waar ze eindelijk weer zou kunnen gaan genieten samen met haar lief, is ze gestorven aan een gebroken hart na het overlijden van haar geliefde zoon.

Onze enige troost is dat zij herenigd is met haar lieve Bor.

Echter, we zullen haar missen met al haar kwaliteiten, haar liefde en haar kennis als het om EB ging.

Zonder Bor en zonder Catharina zullen wij, ondanks het grote gemis, ons blijven inzetten voor alles waar zij en Bor voor stonden.

In loving memory… Bor en Cath

Namens het bestuur van de EBor Foundation

Sabina, Karen, Martijn en Lisa