Inschrijving Bor Award geopend!

Yes! De tweede editie van de Bor Awards zal plaatsvinden op 4 november in Utrecht, in samenwerking met Culturele Zondag Utrecht Digitaal en Stichting Games4Diversity.

De inschrijving is geopend. 

Ben jij of ken jij met EB die in aanmerking komt voor de Bor Award? Wij zijn op zoek naar creatieve, ondernemende en inspirerende patiënten die er alles aan doen om alles uit het leven te halen. Zij zijn een rots in de branding voor hun omgeving en hun daadkracht heeft ook toegevoegde waarde voor de maatschappij. En het belangrijkste van alles: zij hebben een steuntje nodig in de rug. Nu, niet later. Voor het verwezenlijken van hun eigen doelen, of voor de sociale zelfredzaamheid, of als bijdrage voor een langlopend project.

De persoon met de meest inspirerende droom wint een geldbedrag waarmee de kwaliteit van leven voor hem of haar verbeterd kan worden, en bovendien kan de winnaar rekenen op onvoorwaardelijke steun, publiciteit en toewijding van de Ebor Foundation.

Om wat voorbeelden te noemen: de patiënt wil een eigen boek of film realiseren, wil een lezing organiseren, wil zijn familie bedanken door middel van een feest, of is ondanks zijn of haar harde werken niet in staat om financieel in te staan voor automatisering in huis of een nieuwe rolstoel; alle doelen zijn welkom. De meest inspirerende inzending zal de jury overtuigen met urgentie, sympathie, daadkracht en ambitie. Je kan natuurlijk ook iemand nomineren! Inschrijven kan hier.

Wil je de Awards Ceremonie bijwonen? Stuur ons dan een mailtje: info@eborfoundation.com