Bor Awards

 

Bijzonder nieuws! De Ebor Foundation gaat zich wederom inzetten om een van Bor’s grote dromen werkelijkheid te maken. Namelijk: het in het leven roepen van de enige echte Bor Award.
In 2017 zal de eerste Bor Award worden uitgereikt door de Stichting EBor Foundation. De award wordt uitgereikt aan een patiënt met de zeldzame huidaandoening Epidermolysis Bullosa, die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. De jury zal kiezen voor de meest inspirerende en ondernemende persoon onder de inzendingen. Deze persoon wint een geldbedrag waarmee de kwaliteit van leven voor hem of haar verbeterd kan worden, en bovendien kan de winnaar rekenen op onvoorwaardelijke steun, publiciteit en toewijding van de Ebor Foundation. In december worden de awards uitgereikt in Paradiso. De award zal de awareness rond deze ziekte ten goede komen maar bovenal het leven van de EB-lotgenoten een stukje mooier maken.

Aanmelden:
Ben jij of ken jij met EB die in aanmerking komt voor de Bor Award? Wij zijn op zoek naar creatieve, ondernemende en inspirerende patiënten die er alles aan doen om alles uit het leven te halen. Zij zijn een rots in de branding voor hun omgeving en hun daadkracht heeft ook toegevoegde waarde voor de maatschappij. En het belangrijkste van alles: zij hebben een steuntje nodig in de rug. Nu, niet later. Voor het verwezenlijken van hun eigen doelen, of voor de sociale zelfredzaamheid, of als bijdrage voor een langlopend project. Om wat voorbeelden te noemen: de patiënt wil een eigen boek of film realiseren, wil een lezing organiseren, wil zijn familie bedanken door middel van een feest, of is ondanks zijn of haar harde werken niet in staat om financieel in te staan voor automatisering in huis of een nieuwe rolstoel; alle doelen zijn welkom. De meest inspirerende inzending zal de jury overtuigen met urgentie, sympathie, daadkracht en ambitie. Je kan natuurlijk ook iemand nomineren! Dit kan hier.

Inschrijven kan tot 1 september 2017. De genomineerden worden in oktober bekend gemaakt. In december zal de uitreiking plaats vinden in Paradiso te Amsterdam. Lees de criteria goed door voordat je een aanmelding instuurt. Deze zijn hier te vinden.